divendres, 27 de juny del 2008

Presentación

Weno, ya va acabandose pa mi también...
La presentación del proyecto la haré el lunes 7 a las 11:15 creo...
Si alguien quiere venir, no voy a decirle que no, siempre está bien que haya alguien, pero aviso que suelo ponerme muy nervioso... así que si no podeis, no os preocupeis mucho, ok?
Ya he preparado la presentación, algo más de 40 diapositivas... no se si son demasiadas, ahora tengo que pensar que es lo que voy a decir, y preparalo bien.
Y weno, la tesina... nose, estoy hasta las narices, mi tutor lo va retrasando más y más, espero que pal lunes ya pueda imprimirla...
Ea, ya stá, a ver que pasará.

5 comentaris:

jaume ha dit...

Molt bé, ja casi estàs!!, et falta poc, com a mínim ja has passat pel suplici de doblegar plànols!
40 diapos la veritat és que son unes quantes, 2 per minut, però jo com cronometreria i retallaria si fa falta.
Vinga, demà m'ensenyes la presentació.
Ens veiem!

Javi ha dit...

ok, escolta, vam corretgir els dos petits errors, però no recordo si et va semblar bé la presentació... que hi penses?
En fin,
También he entregado la tesina. La presentación será el jueves 10 a las 13h.

jaume ha dit...

La presentació està bé, però potser és massa tècnica. Pensa que al tribunal l'hi és igual tots els aspectes tècnics, hi ha temes com el pq de la carretera, les problemàtiques q hi han, perqué s'ha escollit una certa alternativa... Són temes que el tribunal ha d'entendre bé. Jo de tu resaltaria més els temes de concepte en la presentació i els tècnics els passaria més ràpid.
Igualment, no em rallaria gaire, si volen tocar-te els collons ja pot haver fet el projecte perfecte que algun parida trobaran.
Javi, podries fer una entrada amb totes les presentacions d'ara el juliol?, ho faria jo però no recordo quan presentaven el jordi i la judit.
Ens veiem!

Javi ha dit...

Bién, Judit presenta el proyecto el lunes 7 a las 10:30, justo antes que yo, a las 11:15. La tesina la presenta Judit el dia 17 por la mañana, si no recuerdo mal, y yo la presento el día 10 a las 13:00.
Jordi se que presenta los días 7 y 9, pero no se en que orden ni a que hora...
Creo que eso es todo

jaume ha dit...

dilluns i dimarts ho tinc impossible per passar-me per la uni, i de la resta de la setmana no ho se encara. No podieu haver presentat la setmana passada, hagués anat a totes :P