diumenge, 30 d’agost de 2009

TOP 15 de les pitjors putades del bicing (basat 100% en experiencies reals)


15. Arribar a una parada per deixar la bici i que no hi hagi lloc. Com a mínim tens la bici per anar a una altra parada.

14. Anar a una parada per deixar la bici i que no hi hagi bicis. Si tens sort hi haurà una altra parada aprop amb bicis, però al final mai hi ha cap bici aprop.

13. Que la cadena estigui sortida. Es pot intentar reparar però t'enmerdes una mica.

12. Que hi hagi una roda punxada. Els intrèpits poden utilitzar-la igualment, sempre que no hi hagi gaire pujada.

11. Que el manillar estigui tort. És una gran experiència, sembla una tonteria però és impossible no anar fent esses, i a sobre, des de fora sembla que no sàpigues anar amb bici.

10. Que el sillín no es mantingui a la seva alçada. Primer col·loques el sillín on et va millor, però a mesura que avances va baixant, fins que acabes amb el cul al terra i aprofitant els semàfors per tornar-lo a col·locar bé.

9. Que el sillín basculi endavant i enderrere. Realment no saps com ficar-te, molt incòmode.

8. Que no hi hagi sillín. Sense comentaris no.

7. Que només funcioni la marxa curta. Les bicis del bicing no es que tinguin molts marxes, només 3, però fer tot el trajecte amb la marxa més curta és desesperant, pedalajant com un boig i anat a 2 per hora.

6. Que només funcioni la marxa llarga. Anar només amb la marxa curta és una putada, però garantitzo que anar amb la llarga i haver de pujar per Via Augusta és molt pitjor.

5. Que falti un pedal. La veritat és que no et limita del tot, sempre pots agafar-la de baixada i anar derrapant amb un peu.

4. Que t'atropelli una moto anat pel carril-bici. Val, això no m'ha passat amb bicing encara, però em va passar a Holanda.

3. Que no hi hagi frens. Tota una aventura, sobretot, perqué el hi ha un protector a la roda del darrere que no et deixa frenar amb el peu.

2. Que et pugin la quota. Sí, perqué després d'un any de putades encara et pugen el preu!

1. Que et passi tot alhora. Amb el bicing tot és possible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejejeje!!!

T'has deixat que et multin per no portar llum de nit o per anar en contra direcció... (Segur que ja hi ha algún cas).

Ricardo

jaume ha dit...

No, però m'han multat (els del bicing) per no assegurar-me de deixar bé la bici. 34 €!!!, ara estic reclamant a veure si me'ls tornen.