divendres, 21 de novembre del 2008

Els ponts: Història i repte de l'enginyeria estructural


El proper 25 de novembre tindrà lloc la sessió tècnica, Els ponts: Història i repte de l'enginyeria estructural. La sessió comptarà amb el Xavier Oliver i l'Eugènio Oñate, que segur que a més d'un us sona. Com a ponents hi haurà l'Angel Aparicio, amb la ponència Grandes hitos en la evolución histórica de los puentes, i Ekkehard Ramm de la universitat d'Stuttgart, que presentarà The Golden Gate bridge in San Francisco

Jo ja m'hi he inscrit, per sort en un amic (gràcies Juan Carlos) em va passar el link, perqué si has de comptar amb la péssima web del Col·legi anem llestos. No se com l'han feta, una cosa està clara, que ni amb Firefox ni Chrome es veu decentment.

Dades de la sessió:

Hora: 19:30h
Lloc: Sala Capitular del Col·legi d'Art Major de la Seda (C/ Sant Pere més Alt, 1, Barcelona)
Confirmar presencia: 93 487 65 51
I s'oferirà un aperitiu al acabar!

3 comentaris:

Javi ha dit...

jo iria, però em queda una mica lluny...

jaume ha dit...

Tranquil ja faré una crònica, jeje, si hi acabo anant..., perqué avui tinc una reunió d'aquelles que segur s'allarguen. I em fotra bastant si no hi puc anar per això.

jaume ha dit...

Les dues comunicacions han estat força bé, bastant curtes, cosa que sempre s'agraeix, però interessants. Els que conegueu l'Aparicio no us heu perdut gaire cosa de la seva presentació, ha estat un repàs ràpid a l'història dels ponts i l'enginyeria estructural, res de nou. La presentació del Ramm sobre el Golden Gate m'ha aportat més.
El que és segur és que el canapés del final han estat de primera!