diumenge, 21 de setembre del 2008

Lo passador

Ja se que no és un tema gaire nou, però ja que el Javi anarà a currar a les terres de l'Ebre doncs m'ha semblat que potser us faria gràcia veure el últim pont que passarà per sobre l'Ebre.

Com ja sabreu el concurs d'idees proposat per GISA el va guanyar el Diego Cobo de Tec-4, amb un pont mixte amb pretensat extradorsal (bastant interessant en la meva opinió), però les altres propostes no tenen desperdici. Al concurs també hi van participar el Reventós, el Sobrino, el Manterola i l'Arenas, no deixa de tenir mèrit haver guanyat un concurs així davant d'aquesta gent. Aquí teniu les propostes que hi van haver, és un .pdf que pesa un mica però es força interessant.

Doncs ja saps Javi, ja ens mantindràs informat dels poblemes que hi ha per allà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No están mal. Creo que se podría adivinar de quién es cada puente. Algunos podían ser "esto me suena...".
Personalmente, el que más me gusta es el Naiade, parece el más liviano y menos recargado.

Saludos desde l'Escala! :)

jaume ha dit...

Per mi els dos preferits són el del Cobo i el del Reventós, que és el arc a mixta alçada. El del Sobrino no m'acaba de convencer, té com un aire molt industrial per la zona on es troba, no se.

El que si és veritat es que són molt reconeixibles, en alguns es veu d'una hora lluny l'autor. Sobretot els dos últims, del Manterola i de l'Arenas, que podrien ser ponts col·locats a quasevol lloc.

Per cert, sort que no ha guanyat l'Arenas, perqué era la segona versió de la Porta d'Europa del Port de Barcelona

Javi ha dit...

Viendo las propuestas, personalmente, la que mas me gusta es la del cobo, si... parece un poco mas original, aunque las otras no estan mal tampoco...
Por otro lado, alguien podia haber diseñado algo mas discreto; hasta ahora para pasar es necesario un trasbordador, y este puente hace un impacto visual brutal... tanto que dicen de los impactos visuales a la hora del proyecto fin de carrera...
En fin, ya os contare como avanza la construccion (si es que algun dia empiezo...)

jaume ha dit...

Home, segurament, de totes les propostes és el que té ménys impacte, crec. Perqué els dos últims canten com una 'almeja'.