dijous, 29 de maig del 2008

Book-crossing al metro


Ahir vaig tornar a la universitat per anar a buscar el títol, vull dir, anar a pagar-lo. I quina va ser la meva gran sorpresa, ha ficat un punt de book-crossing a l'estació de Zona Universitaria, si nois, quina ciutat tan progre que tenim, que fins hi tot la generalitat promou iniciatives tant hippies com aquesta. Llastima que en els 4 grans i buits prestatges només hi havia un parell de llibrets, més aviat quaderns que algú debia olvidar per error.


De tota manera, si voleu llegir per la gorra o penseu que la cultura és un dret gratuït entreu a bookcroosing-spain. Hi ha més llibres del que sembla.


Lo més trist del viatge va ser tornar amb les mans buides perqué tinc el dni caducat T_T que després d'haver d'aguantar al Magrinyà a la presentació ara no tingui ni el títol és lo últim.

3 comentaris:

Neus ha dit...

Jaume, no et preocupis, jo sé d'un que li va passar el mateix!!!! i no diré el nom simplement és algú del grup que no parla català ni a patades de peu.... jeje!!!

jaume ha dit...

Wenu, et comunico que ja tinc el títol!!!, vull dir el resguard merdòs que diu que he pagat..., per sort el nou dni electrònic te'l fan a l'instant!, això sí que és un avenç.

Anònim ha dit...

Si et serveix de consol jo vaig pagar es títol es 24-05-00 (15562 Pts) i no es vaig poder recollir físicament fins a mitjans de l'any 2006. Sort i ventura.