diumenge, 13 de juliol del 2008

Cuatro Torres Business Arena


No se si recordareu la visita a Madrid durant el viatge d'obres. El pas per la ex-ciutat esportiva del Madrid ara convertida en complex de grata-cels. Doncs aquesta setmana m'ha arribat una monografia d'Ache sobre els nous 4 edificis, que ja estan practicament acabats, i m'ha fet pensar en la visita que vam fer, quan amb prou feines hi havia els fonaments.
Deixo un parell d'enllaços perqué pugueu observar millor el nou skyline de Madrid. Que ja em perdonaran, però no podria ser més lleig. Uns edificis dignes d'estar situats al sud-est asiàtic o a la península Aràbiga.

2 comentaris:

Javi ha dit...

Jeje, ara auriem d'anar a veureles acabades, no?
jo no trovo que siguin tan lletjos, despres de tot, que es pot esperar d'un complex de gratacels?
Vale que es podría fer molt millor, però tampoc no està tan malament, no?

jaume ha dit...

Sobre gustos no hi ha res escrit, faltaria més, a més hi ha enginyeria interessant a aquestes torres. Amb pilars mixtes de HA-70 i, sobretot, la torre de Caja Madrid, la més alta crec i amb un vestíbul amb una llum bastant espectacular.

Però igualment, això de fer 4 mega-torres així de cop i sense cap tipus de coherència de res entre elles no em sembla massa normal per una capital Europea. La torre Picasso, ara la 5a més alta, fa 157 m i les torres Kyo 114 m.